СПОДЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК
Advertisement

7,798

5

20.04.2017 22:49

Струва около лев и 50 долара…
Сметка (с кръчмар)

категория: Бисери

10,393

8

18.01.2017 21:42

…ако обърнете изображението няма да получите адекватен образ.
Химически факултет на СУ – Проф. А. Добрев – Органична Химия ч. I

категория: Бисери

13,407

7

03.01.2017 14:10

В един хотел се настанили да почиват едновременно арабски шейх и английски лорд. С течение на времето се сприятелили. Един ден, докато били в апартамента на лорда решили да направят състезание между слугите си – кой е по-бърз при изпълнение на личните им поръчки. Първият бил лорда. Той звъннал на звънчето, в отговор на което на врата дискретно се почукало.
– Желаете ли нещо, милорд?
– Да, Джеймс! С моя приятел сме решили да изпушим по една лула, но ни свърши тютюна. Би ли слязъл до бакалията да купиш един пакет?
– Разбира се, милорд!
След излизането на слугата, лорда започнал да обяснява на шейха действията му:
– Сега Джеймс се намира на площадката пред асансьора, натиска копчето и след минутка ще бъде на първия етаж. Поздравява учтиво администраторката и излиза от сградата. Оглежда се внимателно и пресича улицата. Влиза в бакалията, отново поздравява учтиво бакалина, купува един пакет тютюн, сбогува се, излиза отново на улицата, внимателно пресича и влиза в хотела. Отново поздравява учтиво администраторката и след минута ще е тук.
След минута на вратата се почуква и Джеймс влиза.
На свой ред шейха плясва два пъти с ръце. Вратата се отваря със замах и се появява босо младо момче.
– Търсил си ма ба, челеби?
– Асане, тука сас мойту авер сме решили да спушим по една лула, ама ни свърши тютюна. Ша слезиш ли до бакалията да купиш един пакет?
– Да ба челеби, как!
Шейхът започнал да обяснява действията на слугата си:
– Сега, мойто Асан си търси чехлити, мойто Асан продължава да си търси чехлити. Сига вечи си намерил чехлити и са набира надолу по стъпалата, защот ни знай как са работи с асънсьора. Мойто Асан вечи е долу и вижда "Ау, чок гюзел хадминистраторка!" Започва да зарибява, обаче парашута му ни съ отваря, тегли една майна на мумичито и излиза от хотела. Дере кат" магари приз кълчища приз улицата и нахълтва в бакалията. Започва да съ пазари с бакалина за тютюна.
"Дай по-ефтино тютюна, ба!"
"Няма да го дам"!
"Дай по-ефтино тютюна, ба!"
Кату вижда, чи няма да смъкни от цината, тегли и на него идна майна, купува тютюна и пак пресича улицата кат" турпеду. Влиза в хотела, тегли един кръвожаден поглед на хадминистаторката и съ набира нагори по стълбите. След пет минути шъй тука.
Минават пет, десет, двайсет и пет минути, но от слугата няма и следа. След около час гореспоменатото момче отново нахълтва в стаята:
– Ха бе, челеби, да си ми виждал някъде чехлити?

категория: Сър Джон

Advertisement
СПОДЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК
Advertisement

10,814

5

20.04.2017 22:54

На рождения ден майката подарява на Хелън красива играчка. ... целият виц...

На рождения ден майката

категория: Деца

10,598

6

21.12.2016 12:36

В кабинет "Сексолог". – Ох, от 5 го... целият виц...

В кабинет "Сексолог".

категория: Лекари