СПОДЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК
Advertisement

9,484

9

20.04.2017 22:48

диск", "монитор". Също така не забравяйте да споменете и магическата дума "бира!".
След като привлечете вниманието на програмиста го помолете да ви оправи разваления компютър. Ще тръгне след вас като програмист! Докато той разглежда компютъра ви, го почерпете с бутилка бира (в никакъв случай халба!).
Той е ваш!
Демонстрация.
Демонстрацията на програмиста трябва да бъде внимателно премислена още преди улавянето. Никога не слагайте монитора с гръб към стената! Програмиста по принцип не се обръща даже когато му викате на ухото, и в такъв случай ще можете да показвате на своите приятелки и на Петрова от горния етаж само неговия гръб. Затова, работното място на програмиста трябва да бъде разположено така, че към него да има достъп от всички страни. Препоръчваме ви да монтирате в стаята кондиционер който се включва от съседната стая, защото иначе няма да намерите програмиста в задимената стая.
Дресиране
За съжаление, програмиста практически не се поддава на дресировка. Все пак, може да бъде научен да извършва някои прости действия – да купува хляб, да включва телевизора, да изхвърля боклука и т.н. Тези условни рефлекси се усвояват особено добре при захранване с бира и кренвирши. Ако успеете да го откъснете от компютъра (внимавайте, в такъв момент програмиста е много опасен) можете да го вземе

категория: Програмисти

11,318

6

06.12.2016 20:10

Началникът решава да се направи на демократичен и разказва на подчинените си виц. Всички започват да се хилят, само един стои настрани намръщен.
– Защо не се смееш бе? – питат го другите.
– За какво да се натягам, и без това се уволнявам утре?

категория: Всичко

9,551

8

20.04.2017 22:46

Попитали радио Ереван: Що е човек?
Радиото стои безмълвно. След месеци отговаря:
– Дълго не намерихме отговор на този въпрос. След консултация с радио Скопие, даваме техния отговор. И така, що е човек?
Отговор: Лайно сo пари.
– А какво е лайно?
Отговор: Човек без пари.
– А какво са пари?
Отговор: Парите са, море дето от лайното правят човек…

категория: Радио Ереван

Advertisement
СПОДЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК
Advertisement

11,101

5

06.12.2016 20:10

Русенско варено от Германия. Табела в магазин целият виц...

Русенско варено от Германия.

категория: Всичко

8,355

4

20.04.2017 22:51

Щирлиц сяда пред компютъра и пише: – dir... целият виц...

Щирлиц сяда пред компютъра

категория: Щирлиц